Programe specializare pentru asistenti medicali

Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti

SNSPMPDSB

Stimați Colegi,

Vă informăm că pe site-ul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti a apărut anunțul pentru înscrierea la programe de specializare pentru dezvoltarea unor abilități profesionale pentru asistenți medicali cu pregătire universitară sau postliceală, inclusiv în domeniul DIABET. Acest program se va desfășura în Centre de pregătire desemnate de MS, pe durata unui an universitar, cu frecvență redusă (modulele teoretice se vor desfășura în aceste centre de pregătire, orele de practică la locul de muncă).
Detalii gasiti pe site-ul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti (SNSPMPDSM) la adresa
http://www.snspms.ro/en/component/k2/item/295-anun%C8%9B-%C3%AEnscriere-programe-specializ%C4%83ri-asisten%C8%9Bi-medicali-abilit%C4%83%C8%9Bi
  Termenul de înscriere este 1 septembrie 2018!
Acest program răspunde demersurilor și dorinței noastre de a avea în echipa de îngrijire a persoanelor cu diabet, pe lângă medici specialiști, asistenți medicali specializaţi în Diabet care să beneficieze de un statut profesional recunoscut oficial şi care să poată fi implicaţi în educaţia terapeutică şi în îngrijirea complexă a persoanelor cu diabet. Vă adresăm rugaminta de a populariza acest program în rândul colaboratorilor dumneavoastră şi de a le sprijini participarea.
Pentru detalii legate de curriculum şi număr de ore, lista centrelor de pregătire şi orice alte date, vă rugăm urmăriţi pagina de facebook a Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet unde vom posta informaţii pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Cornelia Bala, în numele Comitetului Director al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet-ARED