Fără categorie

Federaţia Română de Diabet, Boli de Nutriţie şi Metabolism anunţă lansarea proiectului susţinut cu sprijinul companiei Eli Lilly România „Bursele EASD – Munchen – 2016”.

În cadrul acestui proiect FRD va acorda 10 burse pentru participarea la cel de-al 51-lea Congres al Societăţii Europene de Diabet, 12 – 16 septembrie 2016, Munchen. Se vor asigura costurile taxei de înscriere, transportul, precum şi cazarea.

Federaţia Română de Diabet, Boli de Nutriţie şi Metabolism (FRD) doreşte să stimuleze şi să promoveze interesul pentru cercetarea preclinică şi clinică în rândul medicilor aflaţi la început de drum în profesie. Drept urmare, aceste burse se adresează:

  • rezidenţilor de an terminal în specialitatea Diabet, Boli de Nutriţie şi Metabolism,
  • medicilor specialişti diabetologi cu vechime mai mică de 5 ani în specialitate.

Pentru a se înscrie în procesul de selecţie al dosarelor candidaţii trebuie să depună online (adresa secretarului FRD anca.cerghizan@gmail.com) sau la sediul FRD (Centrul de Diabet Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, str. Clinicilor 2-4) următoarele acte:

  1. CV scurt limba română ( maximum 1 pagină A4).
  2. Cerere de înscriere la bursa pentru participare la EASD 2016, care să conţină şi datele de contact – telefon şi adresă electronică.
  3. Declaraţie că nu a mai beneficiat/nu va beneficia (în baza informaţiilor din momentul depunerii) în cursul anului 2016 de sprijin financiar din partea FRD sau a Societăţii Române de Diabet.
  4. Recomandare de la coordonatorul de rezidenţiat sau de la şeful Centrului Judeţean de Diabet, Boli de Nutriţie şi Metabolism.

Precizare. Dovada trimiterii unei lucrări la EASD va constitui un criteriu de prioritizare al dosarelor.

Pentru varianta pe suport de hârtie, actele vor fi depuse la secretariatul Centrului de Diabet Cluj sau trimise prin curier la adresa menţionată mai sus, cu următoarele precizări: În atenţia Anca Cerghizan, Acte bursă EASD 2016.

Dosarele vor fi analizate de către Comitetul Director al FRD.

Termenul limită de depunere al dosarelor: 01 August 2016.